IMG_20190926_110950_edited.jpg

Luonto kuuluu

kaupunkiin.

MARJUT PIHONEN-RANDLA

Nuorisosihteeri, insinööri ja monessa mukana oleva koiraihminen.

#luonto #palvelualat #ympäristö #taide #koulutus #kasvatus #tutkimus #protuomarinkylä #keskuspuisto 

 
kuva.jpg

TYÖ

Olen työskennellyt palvelualoilla vuodesta 2004 lähtien, aloittaen kesätöissä kaupassa. Välissä olin lentoasemalla turvatarkastajana, vartijana ja pääluottamusmiehenä, mutta nykyisin työskentelen Palvelualojen ammattiliitossa. PAMissakin on ehtinyt olla jo useampi työ oppilaitostiedottajasta assistentiksi ja koulutussuunnittelijaksi. Nyt toimin järjestöyksikössä Nuorisosihteerinä ja ohjaan valtakunnallista nuorisotoimintaa.

 

Koulutus

Oma koulutukseni on Bachelor of Engineering (mediatekniikan insinööri AMK tutkinto). Opiskeltu työn ohessa vuosina 2010-2015, pääaineet Audiovisual technology and Business.
Erityiskiinnostuksen kohteet ja painotukset olivat markkinointi, liiketalous, sosiaalinen media ja viestintä.

Kaikille nuorille tulee taata mahdollisuus kouluttautua ja hankkia tutkinto omassa kunnassa. Olin onnekas, kun sain opiskella tutkintoni työn ohessa. Omaa tutkintoani vastaavaa työtä en täysin löytänyt, mutta insinöörin tutkinto on kuitenkin yleishyödyllinen. Siitä on ehdottamasti ollut hyötyä myös nykyisessä työssäni, etenkin näin korona/etätyöaikaan. 

Tasapainoa luonnosta

Keskuspuiston suojelua ja metsäterapiaa!

Olen hyvin kiinnostunut kaikesta ja innostun helposti uusista asioista. Välillä saatan kiinnostua aiheesta niin paljon, että alan tutkia, lukemaan, katsomaan dokumentteja, vaikka tuntikausia. Onneksi minulla on koirat, jotka muistuttavat minua tasapainon tärkeydestä. Koirien kanssa suuntaamme usein luontoon ja pitkospuille. Kaikessa tasapaino on tärkeää. Lähimetsään pääseminen tulee taata kaikille Helsinkiläisille. Keskuspuistoa tulee suojella. #keskuspuisto #protuomarinkylä

 
 

KIRJOITELMIA & UUTISIA

 12.08.2020

Tulevaisuuskeskusteluun tulisi varata eniten puheaikaa nuorille.

Sijaa ideoille ”Näin meillä on aina tehty” -laatikon ulkopuolelta

3.2.2017

Kaiken takana on aina tarina. Syitä liittyä puolueeseen on monia, ja niin on myös syitä olla liittymättä tai lähteä pois puolueesta. Tällä hetkellä jäsenmäärältään suurin puolue on hiljaisten puolue – puolueettomat. Näin nuoren näkökulmasta katsottuna puoluepolitiikka kaipaa uudistumista...

Vessakiellosta vaikuttajaksi

10.12.2015

PAMin nuorten blogikirjoitukseni vuodelta 2015. Kertoo tarinani: miten minusta tuli vaikuttaja. Sattumien kautta päädyin pääluottamusmieheksi ja #STOP mielenilmauksen lavalta aamu-tv:hen.

2.10.2020

Se on tällä hetkellä yksi tärkeimmistä kysymyksistä mitä voit kysyä työkaverilta, ystävältä tai läheiseltä. Normaalin työelämän kuormituksen lisukkeena on huoli koronasta, mahdollisesta tartunnasta töissä, taloudesta ja läheisistä.

23.04.2020

Palvelualojen ammattiliitto PAM valitsi määräaikaiseksi nuorisosihteeriksi Marjut Pihonen-Randlan (31), joka siirtyy tehtävään PAMin koulutussuunnittelijan paikalta. Aiemmin hän on toiminut PAMin viestintä- ja yhteiskuntapoliittisenosaston sekä koulutusosaston assistenttina, oppilaitostiedottajana sekä työskennellyt vartijana, turvatarkastajana ja vaatekaupan myyjänä. Lisäksi hän on toiminut oman työpaikkansa pääluottamusmiehenä.

 

OTA YHTEYTTÄ

  • LinkedIn
  • Instagram
  • Twitter

Helsinki, Finland

  • pam_logo_rgb
  • SDP_Logo_Punainen_RGB-nettikäyttöön
  • LinkedIn
  • Instagram
  • Twitter

©2017 by Marjut Pihonen-Randla. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now